Neem de tijd.

Stel, je bent lekker druk. De winter duurt lang en kou, vocht en wisselende temperaturen zijn niet echt een goede combi met reuma. Je gaat gewoon door, op wilskracht. Maar goed, als je te weinig aandacht geeft aan je chronische uitdaging dan gaat ie om aandacht vragen. Dan ben je op een gegeven moment zelfs te moe om te schrijven. Dat is een beetje waar ik je over zou kunnen vertellen. Ga ik niet doen, want ik ben niet zo van het klagen. Bovendien ben ik alweer een eind op de weg omhoog. Daarom deze keer een ander soort tekst dan je van mij gewend bent. Ben jij ook snel klaar met lezen en kun je lekker de zon in.

Neem de tijd

Om te herstellen
Om te rusten
Om te genieten
Om te luisteren
Om te groeien
Om een schouderklopje te geven
Om een schouderklopje te ontvangen
Om herinneringen op te halen
Om herinneringen te maken
Om te gedenken
Om te vieren
Om aandacht te geven
Om te dromen
Om stapjes te zetten
Om los te laten
Om te ontvangen
Om je te verwonderen
Om dankbaar te zijn!

Warme groet,
Jeannette

Reageren?

Vind ik leuk! Dat kan onder dit blog, via mail, of via Facebook en LinkedIn.
Liken en delen kan daar natuurlijk ook, dank je wel!

Heb je even tijd?

Zit jouw kind/tiener al een tijdje niet zo lekker in zijn/haar vel? Is het tijd om hier nu eens echt aandacht aan te gaan geven?
Ik neem de tijd voor je en luister naar je. Om samen te kijken wat er nu eigenlijk speelt en welke stapjes je kind en jij kunnen zetten. Zodat er verbetering komt. En je weer verder kunt.

Een kennismakingsgesprek is bij Netzobijzonder altijd gratis en vrijblijvend.
Je kunt mij bereiken via info@netzobijzonder.nl op of telefonisch op 06-24757024.
Ik hoor je graag!